Uhvaćeni u pisanju izmišljene i LAŽNE VESTI, a ona zvuči ovako

Pojedini portali u Srbiji objavili su da je izvesni Leskovčanin juče zverski tukao i silovao svoju devojku, pa potom pozvao policiju, ali nam je u Policijskoj upravi u ovom gradu rečeno da se taj događaj uopšte nije dogodio, prenosi juGmedia.

Naime, portal Srbija danas je jutros objavio vest, pozivajući se na izvor Srpskog telegrafa, da je taj Leskovčanin čak i uhapšen jer je brutalno pretukao, a potom silovao svoju bivšu partnerku, a onda prijavio policiji da ju je zatekao kako leži na zemlji ispred njegovog dvorišta.

Tako nešto se uopšte nije dogodilo. Ja ne znam ko može da izmišlja takve stvari – kazao  je novinarima juGmedie portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Srbija Danas i Srpski telegraf se pozivaju na navodni neimenovani izvor koji im je navodno ispričao kako je taj Leskovčanin navodno nasrnuo na bivšu devojku kada je ona ušla u svoju kuću, šutirao ju je nogama po telu i glavi, a nakon što je odbila da ima seksualne odnose sa njim, stavio joj je nož pod grlo i pretio da će je ubiti iz pištolja.

“Kada je nasilnik otišao u kupatilo, ona je pokušala da pobegne, ali ju je on sustigao u dvorištu i opet brutalno premlatio”, pišu ovi portali.

Te da je bio i veoma zbunjen i uznemiren u razgovoru sa policajcima, pričao je nepovezano i odmah su posumnjali da ne govori istinu. Navodno, kada su ugledali krv na njemu, znali su da ima veze sa ovim slučajem, ali je on, kao, sve vreme to negirao.

Ispalo je da su autori ovog teksta zapravo imali bujnu maštu, ali ostaje nejasno zašto, po pravilu, ovakve slučajeve smeštaju na jug Srbije, konkretnije u Leskovac.